Наукова бібліотека ТНПУ ім. В. Гнатюка висловлює щиру подяку декану інженерно-педагогічного факультету Борису Володимировичу Струганцю та професору кафедри української мови та методики її навчання Любові Василівні Струганець за подаровану книгу.
Кольорово О. Жива українська кухня. Том 1 / Оля Кольорово. – Кременчук : Novabook, 2022. – 264 с. Це не зовсім звична збірка рецептів, хоч їх у книзі і багато. «Жива Українська Кухня» – суміш історії, етнографії, народознавства, розповідей про дитинство, описів страв та ілюстрацій. Усе це складно було б подати у форматі класичної книги, тож вийшов красивий артбук, достойний бути частиною колекції на книжковій полиці українців. Після прочитання ви поповните кулінарний арсенал старовинними стравами та новими методами приготування. Але головне – отримаєте натхнення ці традиції українського народу зберігати, готувати, вивчати й передавати дітям. |